Personlig omtanke

Om kursen

I det helt digitala programmet ”Personlig omtanke” som är helt kostnadsfritt hjälper vi dig att ta ett grepp om de här sakerna som kanske får dig att känna dig maktlös, trött, omotiverad eller att du känner att nu behöver du satsa på dig själv.

Att hamna i utbrändhet eller psykisk ohälsa är något vi inte upptäcker förrän det är för sent. Det drabbar vanliga människor, det kan drabba dig, kanske är du redan där utan att du vill se det, kanske har du någon nära dig som du ser är på väg dit.

Du kan få hjälp i din förändring och det är helt kostnadsfritt!
Anmäl dig direkt på https://lnkd.in/dHaFveDE

Varför blir man utbränd, tappar motivation eller saknar mål och mening?
Ibland börjar det med ett nytt jobb, där vi vill visa oss från vår bästa sida, vi tar lite jobb med oss hem, vi känner att vi kan göra mer, sen känner vi att vi inte räcker till, sen kanske vi börjar sova dåligt, får humörsvängningar, känner oss frustrerade och stressade samtidigt som vi gömmer oss bakom ”jag älskar mitt jobb” eller ”det är bara tillfälligt” eller ”vi är mitt i en omorganisation” samtidigt som vi känner oss maktlösa och fast i en spiral.

Det kan också vara tvärtom, att vi blivit av med jobbet, eller inte lyckas få något, eller inte kommer in på den där utbildningen vi sökt flera gånger. Det händer något med oss, vi vet inte längre vem vi är, vi kanske tappar motivationen inom andra områden, eller lägger mycket tid på en hobby eller en relation för att slippa känna oss misslyckade, utanför eller t o m värdelösa.
Andra områden som kan få oss att känna oss fel eller dåliga eller oroliga är föräldraskap, träning, vikt, relationer och studier m.m.

Genom programmet ”personlig omtanke” så vill vi bistå dig som står i riskzonen för att tappa fart och motivation, eller dig som behöver sänka den, så att du inte riskerar att hamna snett.

Du får digitala föreläsningar, coaching i grupp och verktyg att applicera i ditt vardagsliv och med hjälp av dessa beprövade verktyg kan du stanna upp och ta ut riktning igen. Du gör den för dig själv samtidigt som de du eventuellt har nära dig också kommer att få positiva upplevelser av din förändring.

Välj mellan tisdagar, antingen för- eller eftermiddagar, jämna eller udda veckor. Det är då du behöver vara med på live-coaching (digitalt) varannan vecka, sen jobbar du med uppgifter på tider du själv bestämmer.

Tider och datum:
Grupp 1: Tisdagar jämna veckor, klockan 14-16, med start den 7/9.
Grupp 2: Tisdagar udda veckor, klockan 10-12, med start den 14/9.

Undrar du om det är för dig? Då är det antagligen det!

Vi har totalt 24 platser, du får besked senast fredag den 13 augusti om du har en plats. Programmen är ett test och vi kommer att be dig utvärdera det efteråt.

Kurslängd: 15 veckor
Kurstider:
  Studietakt: 50% distans

  Adress

  Malmö folkhögskola
  Trindyxegatan 213 76
  Malmö

  Telefon och mail

  Växel: 040-6715100
  Mail: exp@malmofolkhogskola.se

  Intranät

  Logga in

  © Malmö Folkhögskola 2021